Studiu revoluționar: cercetătorii israelieni au dezvoltat tratamentul care vindecă bolnavii de cancer

Spread the love
Sursă foto: https://health.spectator.co.uk

În urma unor cercetări complexe, o echipă de cercetători israelieni a descoperit un tratament care vindecă una dintre cele mai grave boli din lume, cancerul. Aceștia susțin că medicamentul minune va fi finalizat într-un an.

Medicamentul, care poartă numele de MuTaTo (multi-target toxin), a fost dezvoltat în cadrul companiei Accelerated Evolution Biotechnologies, fondată în anul 2000 în Israel.

“Tratamentul nostru pentru cancer va fi eficient din prima zi, va dura câteva săptămâni și nu va avea niciun efect secundar. De asemenea, prețul acestuia va fi mult mai mic decât al celor mai multe tratamente disponibile în prezent. Soluția noastră este în același timp generică și personală”, a declarat dr. Dan Aridor, președintele Accelerated Evolution Biotechnologies.

Cercetătorii susțin că medicamentul lor este echivalentul unui antibiotic pentru cancer, fiind bazat pe tehnologia SoAP. Astfel, tratamentul MuTaTo folosește o combinație de mai multe peptide, care țintesc fiecare celulă canceroasă în același timp, în asociere cu o toxină puternică care distruge celulele tumorale. Totodată, acesta conține cel puțin trei peptide și o toxină puternică, astfel încât, să nu fie afectat de mutații.

“Celulele canceroase pot suferi mutații, astfel încât receptorii țintiți dispar”, afirmă directorul Accelerated Evolution Biotechnologies, Ilan Morad.

“Probabilitatea de a avea mai multe mutații care să modifice toți receptorii în același timp scade puternic odată cu majorarea numărului de ținte vizate. În loc să atacăm receptorii unul câte unul, noi atacăm câte trei receptori în același timp”, a adăugat acesta.

Sursă: https://www.foxnews.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *