Învață cum să-ți prepari acasă cel mai puternic antibiotic natural!

Spread the love
Sursă foto: https://www.smokableherbs.com/

Potrivit unui studiu, dr. Richard Schulze, un medic american, a descoperit rețeta celui mai bun antibiotic natural care poate trata aproape orice infecție din organism. Antibioticul este de fapt o tinctură din plante medicinale care are rolul de a distruge infecțiile și întărește cu succes sistemul imunitar, acționează ca un antiviral, antibacterian, antifungic și ca un medicament antiparazitar, ajutând la vindecarea celor mai severe infecții din organism. Până în prezent, amestecul de plante a ajutat foarte mulți oameni să se vindece de diferite afecțiuni virale, bacteriene, parazitare și fungice, favorizând o bună circulație a sângelui și contribuind la purificarea acestuia.

Ai nevoie de: 700 ml oțet din cidru de mere,  ¼ cană de usturoi tocat mărunt, ¼ cană de ceapă tocată mărunt, 2-3 ardei foarte iuți tocați mărunt, ¼ cană de ghimbir dat pe răzătoare, 2 linguri de hrean ras.

Iată cum se prepară această rețetă:

Toate ingredientele tăiate mărunt se adaugă într-un borcan mare de sticlă. Peste ele se va adaugă oțetul din cidru de mere, se închide și apoi se agită foarte bine. La final, borcanul trebuie depozitat într-un loc întunecat și răcoros între 2 și 4 săptămâni și în fiecare zi trebuie să-l agitați foarte bine pentru ca plantele să se macereze. După primele 2 sau 4 săptămâni trebuie să strecurați lichidul cu ajutorul unui tifon. Tinctura obținută se păstrează în sticlute de culoare închisă, la loc răcoros și ferit de lumina soarelui.

Consumați o lingură în fiecare zi pentru a va întări sistemul imunitar și pentru a lupta cu răceala (dacă nu îl puteți administra simplu, încercați să-l diluați într-un pahar cu puțină apa). Dacă va luptați cu afecțiuni mai grave sau cu infecții severe, luați câte 1 lingură de tonic de 5 ori pe zi.

Sursă: https://realfarmacy.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *