Alimentul regăsit în orice bucătărie care distruge celulele canceroase

Spread the love
Sursă foto: https://thetruthaboutcancer.com

Oamenii de știință de la Universitatea Guelph din Ontario au demarat un studiu prin care își doresc să sublinieze importanța consumului de ceapă roșie. Aceștia au descoperit că ceapa roșie este foarte eficientă pentru a distruge celulele canceroase din organismul pacienților care suferă de cancer mamar sau de colon.

Potrivit cercetătorilor, ceapa roșie conține două substanțe antioxidante (quercetină și antocianină), cunoscute pentru efectul lor anticancerigen. Quercetina este eficientă în distrugerea celulelor canceroase, în timp ce antocianina potențează efectul quercetinei.

”Ceapa are capacitatea de a stimula celuelele canceroase să se autodistrugă. Ea produce un mediu nefavorabil pentru celulele canceroase, împiedicând astfel dezvoltarea tumorii”, explică dr. Abdulmonem Murayyan de la Universitatea Guelph din Ontario.

În cadrul experimentelor, dr. Murayyan și echipa sa au găsit o soluție pentru a extrage quercetina și a o pune în contact direct cu celulele cancerului de colon. În urma rezultatelor, cercetătorii au constatat că această substanță acționează extrem de puternic și în cazul celulelor cancerului mamar.

Componentele regăsite în ceapa roșie inhibă angiogeneza, adică procesul care duce la dezvoltarea tumorilor, împiedicând formarea unor vase noi de sânge care hrănesc cancerul.

Specialiștii sugerează că cel mai important lucru pe care putem să îl facem este să împiedicăm dezvoltarea celulelor canceroase microscopice, acordând o atenţie deosebită alimentelor pe care le consumăm zilnic.

Sursă: https://www.sciencedaily.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *