Cercetătorii continuă lupta împotriva paraziților intestinali

Spread the love
Sursă foto: http://humanparasites.org
Sursă foto: http://humanparasites.org

 

Paraziții interni, cum ar fi viermii hepatici, afectează aproximativ un miliard de oameni din întreaga lume. Potrivit cercetătorilor, de-a lungul timpului s-au înregistrat puține progrese în ceea ce privește ameliorarea acestei poveri globale și eradicarea acestor paraziți. Un parteneriat între Universitatea George Washington (GW), Școala de Medicină și Științe ale Sănătățiii și Centrul Spitalului Texas a condus la inițierea unui proiect la care au participat mai mulți candidați pentru vaccinuri împotriva paraziților interni.

“Datorită parteneriatului nostru unic și conducerii în acest domeniu, putem oferi îndrumare acelor cercetători care își doresc să contribuie la progresul în eradicarea acestor boli”, a afirmat dr. Jeffrey M. Bethony.

De aproape două decenii, cercetătorii au lucrat la identificarea, producerea și testarea vaccinurilor recombinate pe bază de proteine ​​împotriva schistosomizei umane. Studiul a inclus 5 etape: dezvoltarea preclinică,  dezvoltarea procesului, producție, testul preclinic de siguranță și toxicitate și studiile clinice efectuate în conformitate cu practica actuală. Fiecare etapă îndeplinește criteriile incluse în noua cerere experimentală de medicamente, care este prezentată organismelor de reglementare din Statele Unite, Europa și Brazilia.

Cercetătorii au câteva sfaturi pentru personalul medical cu privire la această problemă:

  • Evitați capcana imunoglobulinei. Reacțiile alergice într-un grup mic de participanți la studiu au condus la concluzia că Na-ASP-2 poate interacționa cu anticorpi IgE.

 

  • Permiteți timp și resurse ample în timpul procesului de elaborare și fabricare a vaccinurilor pentru paraziți.

 

  • Depășirea imunității deficitare dobândite care apare în timpul infecției cronice, pentru a obține imunogenicitatea suficientă a vaccinului.

 

  • Accelerarea testelor de eficacitate a vaccinurilor la oameni prin utilizarea modelelor controlate de infecție umană.

 

Sursă: https://www.sciencedaily.com/releases/2018/08/180816153134.htm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *