Medicamentul care ajută la eliminarea virusului HPV

Spread the love
Sursă foto: http://emm-a-man.com
Sursă foto: http://emm-a-man.com

 

Cercetătorii de la Universitatea din Houston au anunțat că au descoperit un medicament miraculos pentru eradicarea papilomavirusului uman (HPV). Este vorba despre un extract de de ciuperci japoneze care pare să fie eficient în combaterea celulelor precanceroase.

În cadrul unui studiu, 10 femei diagnosticate cu HPV pozitiv au urmat tratamentul  timp de șase luni. Cu ajutorul  acestui medicament revoluționar, AHCC (compus hexoză activă corelată), cinci din cele 10 femei din cadrul experimentului au eliminat virusul.

Din păcate, până în prezent nu există nici un medicament eficient pentru a trata HPV-ul, care este asociat cu mai mult de 99% din cazurile de cancer de col uterin. Potrivit Centrului pentru Controlul și Prevenirea Bolilor, mai multe tipuri de cancer sunt legate de HPV, cum ar fi cancerul anal sau cel vaginal.

AHCC este un supliment nutritiv care ajută la îmbunățirea sistemului imunitar. Studiile au arătat că acest medicament stimulează activitatea celulelor dendritice și a citokinelor și ajută corpul să lupte împotriva infecțiilor și să blocheze creșterea tumorală.

 

Sursă: https://www.sciencedaily.com/releases/2014/10/141028122424.htm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *