PLASTURELE -O nouă abordare pentru arderea grăsimilor

Spread the love

Sursă foto: https://corneliapfashionblog.files.wordpress.com
Sursă foto: https://corneliapfashionblog.files.wordpress.com

Noua metodă  combină un nou mod de a lua medicamente, printr-un plasture de micro-ac, ce conține medicamente care sunt cunoscute pentru a transforma energia stocând grăsimea albă și arzând grăsimile maro. Grăsimea are culori diferite și există diverse tipuri în funcție de rolul lor în organism (alba, maro si bej).

Această abordare inovatoare , dezvoltată de oamenii de știință de la Universitatea Tehnologică Nanyang, Singapore (Singapore NTU) a fost testată  și a redus creșterea în greutate  a șoarecilor  cu o dietă bogată în grăsimi.

Noul tip de plasture pentru piele conține sute de micro-ace, fiecare mai subțire decât un fir de păr uman, care conțin Beta-3 sau un alt medicament numit hormon tiroidian T3.

Publicată în revista  Small Methods de către profesorul Chen Peng și profesorul asistent Xu Chenjie, această abordare ar putea contribui la abordarea problemei obezității la nivel mondial, fără a recurge la operații chirurgicale sau medicamente pe cale orală, care ar putea necesita doze mari și ar putea avea efecte secundare grave.

Obezitatea, care rezultă dintr-o acumulare excesivă de grăsime este un factor major de risc de sănătate pentru diferite boli, inclusiv boli de inima, accident vascular cerebral si diabet de tip 2. „Ceea ce ne propunem sa dezvoltam este un plasture nedureros pe care toată lumea le-ar putea folosi cu ușurință, este discret și totuși la prețuri accesibile“, a declarat profesorul Chen, un expert în domeniul biotehnologiei care face cercetari privind obezitatea

Echipa continuă cercetarea, rezultatele studiilor de laborator fiind promițătoare si estimează că plasturele lor prototip va avea un cost de aproximativ 5$.

 

Sursă: https://dailyaccord.com/new-patch-aims-turn-energy-storing-fats-energy-burning-fats/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *