Planta care ține la distanță infarctul și cancerul

Spread the love

 

Planta care ține la distanță infarctul și cancerul

Tratamentele naturiste vin în ajutorul atunci când în organism se produc diverse dezechilibre care afectează buna sa funcționare. O astfel de plantă este păpădia. Ea are proprietatea de a susține buna funcționare a ficatului, având rolul de a-l curăța toxinele acumulate la nivelul său, dar și de reducere a colesterolului rău.

Fiind bogată în vitamina B6, vitamina C, fier, calciu, potasiu, acid folic dar și magneziu, această plantă se este un aliat al păstrării sănătății.

 

Universitatea canadiană din Windsor a studiat efectele păpădiei asupra organismului uman și a ajuns la concluzia că această plantă poate fi un remediu extrem de puternic și de bun împotriva dezvoltării celulelor canceroase. Mai mult de atât, cercetătorii afirmă faptul că, aceasta poate ajuta la distrugerea celulelor canceroase într-un interval de 48 de ore fără a afecta în vreun fel celulele sănătoase. În felul acesta, ceaiul de păpădie find la fel de puternic precum ședințele de chimioterapie, însă în același timp mult mai ușor de tolerat de către organism.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *